Smarteye biedt ook de combinatie van internet en televisie met al de gangbare nationale en internationale zenders voor een ongezien lage prijs voor uw gebouw, kantoor of hotel met minimaal 7 aansluitingen.

Zo geniet de gebruiker van super snel internet  gecombineerd met televisie en kan men muziek beluisteren, foto’s en films bekijken op meerdere toestellen (aanbevolen tot 4) tegelijk.

Onze formule

De gebruiker heeft de keuze uit volgende formule:

De werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren waaronder het toestel van de gebruiker

 

Zenderaanbod

Geniet van een ruim zenderaanbod met 70 zenders, en dat in digitale kwaliteit waaronder:

een_logocanvas_logovier_logovijf_logo vitaya_logovtm_logo2be_logobbc_logoeurosport_logonationalgeograpic_logo

La_UneLa DeuxClubRTL RTL_TVI

BBC_OneBBC Two  NPO_1_2_3

Het aanbod is onderwerp van mogelijke wijzigingen naar de toekomst toe en wordt aangeboden in samenwerking met onze partner(s)
Alle vermelde bedragen exclusief btw.

Onbeperkt volume: Het aanbod van de dienst Internet met onbeperkt volume valt onder een fair-use policy en is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik door de eindgebruiker. Het maandelijkse basisvolume wordt daarbij gegarandeerd tot 500GB. De fair-use van de dienst is niet gegarandeerd in geval van bedrog, oneerlijk gebruik, gebruik dat de rechten van derden, meer bepaald hun intellectuele rechten, schaadt of gebruik dat neerkomt op misbruik van recht in de zin van de rechtspraak