SmartEye brengt ‘managed‘ breedbandinternet binnen in uw residentie, kantoor of hotel met minimaal 7 aansluitingen en garandeert razendsnelle internet toegang voor élke gebruiker, ongeacht hun aantal.

Zo kunnen uw gebruikers genieten van super snel internet en kan men muziek beluisteren,  foto’s en/of videos bekijken op meerdere toestellen tegelijk.

Onze formule

De gebruiker heeft de keuze uit volgende formule:

Home---SmartEye

De werkelijke snelheid kan beïnvloed worden door verkeer op het internet en andere technische factoren waaronder het toestel van de gebruiker


Het aanbod is onderwerp van mogelijke wijzigingen naar de toekomst toe en wordt aangeboden in samenwerking met onze partner(s)
Alle vermelde bedragen excl btw.

Onbeperkt volume: Het aanbod van de dienst Internet met onbeperkt volume valt onder een fair-use policy en is bedoeld voor persoonlijk en privégebruik door de eindgebruiker. Het maandelijkse basisvolume wordt daarbij gegarandeerd tot 300GB. De fair-use van de dienst is niet gegarandeerd in geval van bedrog, oneerlijk gebruik, gebruik dat de rechten van derden, meer bepaald hun intellectuele rechten, schaadt of gebruik dat neerkomt op misbruik van recht in de zin van de rechtspraak