Type: Residentieel
Producten: managed internet + tv

Het Project:
the_horizonDe unieke uitdaging was hier om voor elk appartement afzonderlijk het netwerk volledig gescheiden te houden, en tegelijk toch het complex ook van een gemeenschappelijke wifi-dekking te voorzien.

Via Smarteye (managed internet & tv) heeft de gebruiker overal in het gebouw toegang tot het internet, zowel via het eigen als het gemeenschappelijk netwerk. Een transparante oplossing voor alle huurders dus.

De extreem snelle dubbele glasvezelverbindingen, garanderen elk appartement een internetverbinding tot 1Gbit/s. Het tv-signaal (inclusief tv-gids) komt binnen via glasvezel en wordt professionaal omgezet naar coax zodat elke moderne tv zonder meer hier rechtstreeks kan op aangesloten worden.

In het kort:

  • 166 Appartementen
  • 8 gemeenschappelijke ruimten inclusief cinema, sportcomplex & co-working spaces
  • 432 vaste aansluitpunten
  • 181 wifi spots

Meer informatie The Horizon:
Het appartementencomplex The Horizon in Sint-Lambrechts-Woluwe is een uniek woonproject van vastgoedgroep Home Invest Belgium. The Horizon is een nieuw concept waar 30 procent van de totale bovengrondse oppervlakte van het gebouw als gemeenschappelijke delen aan de huurder wordt aangeboden, als uitbreiding van de eigen privatieve ruimte.